SHAKTI DANCE
El Ioga de la dansa

Shakti Dance és el Ioga de la Dansa. Té les seves arrels en el Kundalini Ioga i permet conèixer la filosofia iòguica mitjançant el moviment harmònic i universal.

Shiva i Shakti són les dues formes de la consciència en la tradició hinduista. Shiva és l’allò no manifest, omnipresent, el testimoni; Shakti és la creació, moviment, activitat i inspiració. Junts formen la unió de la dansa de la vida, no estan separats, sinó que formen les dues parts de la consciència.

Unint la respiració, el moviment i la meditació permet sentir la fluïdesa de la existència i, des d’aquí, la gràcia esdevé naturalment.

 A la pràctica de Shakti Dance, s’utlitzen els estiraments, unim passos de dansa amb la respiració, passem a dansar lliurement i anem obrint els canals energètics a la vegada que s’arriba a un estat meditatiu que ens prepara per practicar les comunicacions celestials (meditació en moviment i una part molt inspiradora de la pràctica).

 

És una classe de ioga, no de dansa, així que t’animem a venir a provar una classe i permetre que la expressió de la consciència es manifesti a través teu.


Vine i prova una classe gratuïtament, sense compromís!